O nama

As Dental Ordinacija

Za zdravlje usta i zuba brine tim stomatologa koji je uvek tu da vam pruži najbolju uslugu, da vam da savet, da vas obuci kako pravilno da održavate kako prirodne zube tako i protetske nadoknade – mostove, krunice, proteze, implante… Za hirurške intervencije, ortodontske aparate, rad sa malom ili nemirnom decom su zaduženi stomatolozi sa dugogodišnjim iskustvom svako u svojoj oblasti specijalizacije! Svetlosne turbine, niskovibrirajuci kolenjaci, ostri boreri i pažljiv rad stomatologa omogucavaju prijatno iskustvo cak i plašljivim pacjentima.

Ordinacija poseduje i intraoralnu kamericu koja vam može pružiti direktnu sliku stanja vasih zuba preko televizora. Time lako sticete uvid u nedostatke prilikom održavanja oralne higijene, ozbiljnost povreda zuba, težinu restauracije, a može prosto da zadovolji vašu radoznalost. Garancija koju doktori daju po završetku rada govori o ozbiljnosti i preciznosti svakog pojedinacnog rada! Postupamo po nacelima struke, tako da ignorišemo zahteve pacjenata koji na svoju ruku hoce nešto da urade, a pri tome nema jasnih opravdanja za to. Pregledi su besplatni, konsultacije uvek dostupne tako da sve što vas zanima dodite i pitajte!

Dugogodišnje iskustvo u oblasti rendgen snimanja garantuje brzu i stručnu uslugu, visokog kvaliteta. Snimanja  vilica i pojedinacnih zuba se izvode uz mere zaštite, i kratkim vremenima ekspozicije, tako da je zračenje svedeno na minimum. OVAKO DOBIJENI SNIMCI DAJU KOMPLETNU SLIKU STANJA USTA I ZUBA I POMAZU U DIJAGNOSTICI.