Usluge

CAD CAM

CAD CAM
Cad Cam sistem je novo poglavlje u stomatologiji. Digitalno uzimanje otisaka, dizajniranje i izrada bezmetalnih kruna, faseta, inleja, onleja. Procedura je komforna za pacijenta i daje mogućnost pacijentu da učestvuje u dizajnu svog novog osmeha. Pored komfora i sama izrada je brza. Novi osmeh dobijate u jednoj poseti…

Implantologija

Implantologija Postavljanje zubnih implanta
Predstavlja vrhunac današnje tehnologije u stomatologiji. Titanijumska legura pokrivena specijalnim biokompatibilnim slojem omoguava uspesnu nadoknadu izgubljenog zuba u preko 96%.
Zubni implantati su najbolji izbor za vas ako želite da nadoknadite jedan ili više izgubljenih zuba. Ugradnjom zubnih implantata na mesto izgubljenih zuba izbegavate brušenje zdravih zuba i samim tim im produžavate vek. Ugradnjom zubnih implantata omogućićemo vam da dobijete fiksni rad koji će vam pružiti najpribližniji osećaj vaših prirodnih zuba. Tretman se izvodi u lokalnoj anesteziji, alergijske reakcije su svedene na minimum, kao i odbacivanje implantata. Postoje neke bolesti koje mogu umanjiti šanse za prihvatanje implanta, kao i nepovoljne širine i visine vilinih kostiju, ali se i to može savremenim sretstvima otkloniti. Bilo terapijama pre same intervencije, ugradnjom veštake kosti i u toku same operacije itd.

SNIMANJE ZUBA

VATECH 3D Smart pretstavlja revolucijuju usnimanu zub i vilica.3D snimak je nezaobilazan snimak i jedini koji daje pravu sliku pri izvodjenju bilo kojih hruskih zahvata-posebno ugradnje implanta.Klasican ortopantomogram je rendgenski snimak obe vilice i danas je postao standard prilikom prvog pregleda. Daje jasnu sliku stanja zuba i vilične kosti, posebno onog dela koji se golim okom ne može videti. Postupak traje oko par minuta, a samom zračenju, pacijent je izložen svega par sekundi. Izloženost zračenju je minimalna i posle malih dentalnih snimaka, je zapravo najmanja u medicinskoj radiologiji. Kako ceo proces ide preko kompjutera to podrazumeva mnogostruko manje zračenje od klasičnih aparata, veće mogućnosti manipulacije snimkom, izoštravanja slike, slanje snimaka mejlom, narezivanje na CD, štampanje klasičnog rendgen filma… Snimanja vršimo uslužno na uput kolega ili možemo i na vašu inicijativu, kao i za potrebe naše ordinacije. Snimanja se ne zakazuju, i ceo proces najčešće traje oko 10 minuta.

Beljenje zuba

Beljenje zuba Priuštite sebi lep osmeh
Koliko je lep osmeh važan kako u poslovnom svetu, tako i u privatnom životu svesni su svi. Zašto da prekrivate usta rukom svaki put kada se nasmejete kada uz malo volje i vremena možete doći do trajnog osmeha koji puca od samopouzdanja. Uz par tretmana mozete se zaljubiti u vaš osmeh. Prateći svetske trendove i mi nudimo dve najpopularnije metode izbeljivanja. Prvo je ordinacijsko izbeljivanje gde se u dve – tri posete od po 20ak minuta stiže do željene nijanse. Ovom metodom je zadovoljan veliki broj pacjenata koji hoće odmah bele zube. Druga metoda koju apsolutno svi svetski profesori preporučuju je varijanta kućnog beljenja. Radi se sa značajno manje agresivnim materijalima za beljenje. Procenat veoma zadovoljnih pacjenata ovom metodom je preko 90%! Dobijate foliju koju postavljate na zube pre spavanja. Nosite onoliko noci koliko bele zube hoćete. Vi kontrolišete željenu nujansu. I za razliku od prve metode apsolutno je bezbedna po zube.

Stomatološka protetika

Stomatološka protetika Estetika i funkcija u jednom potezu
Ako ste izgubili pojedine zube a ne želite više da se sakrivate kada vas neko nasmeje imamo rešenje. Posle implanata mostovi su najbolja preporuka. Dobar tim koji čine stomatolog, zubni tehniar i pacjent će napraviti da ponovo zablistaju zubi koje ste odavno izgubili ili otpisali. Pa i kada ostanete bez i jednog zuba imamo rešenje. Važno je samo da želite da izgledate lepše a mi ćemo se potruditi da ispunimo vašu želju. Implanti, mostovi, skeletirane proteze, akrilatne proteze, keramičke krunice, livene nadogradnje su deo usluga koje nude stomatolozi naše ordinacije na celu da sa doktorom specijalistom protetike Aleksandrom Stojkovićem, sa više decenijskim iskustvom!

Bolesti zuba
Kompozitni ispun
Parapulpni i intrapulpni kočići
Amalgamski ispun
Glasjonomer ispun
Terapija dubokog karijesa
Vitalna ekstirpacija (vađenje živca)
Estetska stomatologija
Kompozitne fasete i fiberglas kočići
Beljenje zuba - kućno
Beljenje zuba - ordinacijski
Poliranje zuba i uklanjanje kamenca
Beljenje pojedinacnog zuba
Cirkoni
Oralna hirurgija
Rutinsko vađenje zuba
Komplikovano vađenje zuba
Hirurško vađenje zuba
Apikotomija
Cistektomija
Frenektomija
Lečenje parodontopatija
Uklanjanje čvrstih i mekih naslaga
Kiretiranje parodontalnih dzepova
Režanj operacije
Operacije laserom
Selektivno brušenje zuba
Obuka i saveti
Stomatološka protetika
Metalokeramičke krune i mostovi
Izrada privremenih krunica
Izrada kočića za nadogradnje
Parcijalne skeletirane proteze
Parcijalne akrilatne proteze
Totalne proteze
Usluga snimanja zuba
Digitalni ORTOPANTOMOGRAM
ORTOPANTOMOGRAM - deca
Pojedinačni snimak zuba
Pojedinačni snimak - deca
Digitalni snimak viličnih zglobova
Koga ne snimamo!!!